2trendy?

2trendy

Af en toe speur ik het internet af op zoek naar leuke en interessante webshops. Zo kwam ik ook 2trendy tegen. Een webshop waar voornamelijk merk kleding verkocht wordt. Voor vele mensen zal deze webshop zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken! Houd jij van een beetje luxe, dan is het zeker iets voor jou.

De webshop 2trendy heeft een mooie site die zeker heel erg overzichtelijk is. Je kunt makkelijk op zoek naar een item die je graag zou willen hebben. Eén van de merk die ze verkopen is Vans. Je kent het merk waarschijnlijk wel van zijn schoenen. Helemaal in de mode bij tieners en jongvolwassenen, en inmiddels niet weg te denken. Zeker toen ik nog op school zat waren er al heel veel mensen die zeker deze schoenen graag droegen.

2trendy

Nu heeft deze webshop niet alleen hun schoenen in het assortiment maar ook de Vans trui. Ik had er zelf nog nooit eerder van gehoord, maar het bestaat dus echt. De webshop van 2trendy heeft nog veel meer merken in het assortiment zoals ook Jack and Jones. Neem zeker eens een kijkje als je van merkkleding houd.
2trendy 2trendy
Zelf heb ik niet echt voorkeur voor merk. Ik draag met alle liefde ook Primark kleding. Het gaat er bij mij vooral om of iets fijn zit en natuurlijk of ik het ook mooi vind. Of het nu merk is of niet, ik merk toch dat ik vaker naar ‘niet’ merken kijk dan kleding met een merk. Ieder zo zijn ding natuurlijk, en daarom ook deze leuke tip voor jullie die wel merkkleding dragen.

Kende jij deze webshop al?

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “2trendy?

  1. Ik kende deze ook nog niet. Als je graag kleding draagt die fijn zit, vind ik dat nu net wel een reden om voor merken te kiezen. Fijne zijde, warme wol,… zit toch 100 keer beter dan synthetische stoffen in polyester van Primark? Is maar een tip…

Comments are closed.