22x waar ik blij van word!

Gister schreef ik dat ik jarig was, en kwamen er 22 weetjes van mij online op mijn blog! Heb je dat nog niet gelezen? Klik dan hier. Vandaag heb ik een artikel voor jullie waarin ik vertel waarvan ik blij word. En ook weer 22x! Het was een lastige klus, maar het is me uiteindelijk wel gelukt! Lees je weer gezellig mee naar 22x waar ik blij van word?
Carolien
Nou hier komen ze dan hoor! Mijn 22 dingen waar ik blij van wordt!

Puntje 1.
Ik wordt altijd heel erg blij van de reacties die ik krijg op mijn blog! Ik vind het heerlijk om jullie berichtjes te lezen, en krijg er echt een glimlach van op mijn gezicht!

Puntje 2.
Ik wordt altijd blij van lieve mensen om mij heen!

Puntje 3.
Ik kan enorm genieten van de dagen dat de zon schijnt, als ik opsta en ik zie de zon door mijn dakraam schijnen wordt ik al een stuk vrolijker!

Puntje 4.
Het maakt me blij dat ik redelijk gezond ben!

Puntje 5.
Ik ben blij en dankbaar dat we in vrede kunnen leven, al is dat niet voor iedereen op deze aarde.

Puntje 6.
Als mijn ouders zeggen dat ze naar Duitsland gaan, wil ik altijd mee! Ik voel me daar echt ‘thuis’, heerlijk een dagje Duitsland!

Puntje 7.
Het maakt me blij dat het goed gaat met de mensen om me heen, mijn ouders, broertje etc.

Puntje 8.
Ik kan enorm genieten van een middagje schrijven. Even je gedachten laten gaan, en proberen iets leuks te schrijven voor mijn blog bijvoorbeeld!

Puntje 9.
Ik ben enorm dankbaar en super blij dat we weer een auto hebben! De maanden februari t/m juni hebben wij geen auto gehad, en ik voelde me behoorlijk beperkt! Ik kan erg genieten van een stukje rijden, even lekker weg gaan!

Puntje 10.
Ik ben helemaal dol op lijstjes maken, in middels heb ik al een heleboel notitieboekjes vol staan, en het liefst wil ik alles op schrijven! De meeste boekjes gaan over mijn blog, en dan in de breedste zin! Een vrolijk notitieboekje maakt me echt blij!

Puntje 11.
Ik wordt altijd blij van Gerbera’s. Het zijn mijn lievelingsbloemen, en ik kan er echt heel erg van genieten!

Puntje 12.
Ik wordt blij van de zwemmende garnaaltjes in mijn aquarium. Ik vind het altijd heerlijk om daar naar te staren, ze zwemmen zo schattig rond. Hebben mooie opvallende kleuren, en het is super schattig om te zien als ze kleintjes hebben gekregen!

Puntje 13.
Mijn dag kan niet meer kapot als ik een compliment van iemand heb gehad!

Puntje 14.
Ik wordt blij, als ik met mijn ouders en broertje op vakantie kan. We kunnen daar heel erg van genieten, zeker omdat het niet vanzelfsprekend is!

Puntje 15.
Het luisteren van muziek, kan me ook heel erg blij maken!

Puntje 16.
Het krijgen van onverwachte cadeautjes! Zo kreeg ik gisteren hele leuke cadeautjes voor mijn verjaardag, en allemaal dingen die ik niet had verwacht!

Puntje 17.
Ik ben een meisje, dus chocolade mag op dit lijstje niet ontbreken! Ik kan echt genieten van een reep milka chocolade met caramel! Jammie!

Puntje 18.
Wandelen in het bos! Ik raak er helemaal ontspannen van!

Puntje 19.
Shoppen bij de Primark en een heleboel leuke artikelen te hebben gescoord!

Puntje 20.
Ik wordt altijd heel erg blij als ik mijn kamer heb schoongemaakt, en eventueel heb veranderd. (een wekelijks terugkomend blij gevoel dus!)

Puntje 21.
Het lezen van blogs van positieve mensen!

Puntje 22.
Het idee dat jullie nu mijn 22 puntjes hebben gelezen! En er bij jou ook zeker nog meer puntjes te binnen schieten!

Nou heb ik gelijk over puntje 22? En kun jij er nog meer invullen, of sluit je je compleet aan bij deze puntjes? Ik hoor graag jou blije puntjes in de comments!
Digitale handtekening Carolien de Graaf

Volg:

3 Reacties

 1. 30 september / 06:27

  Heel leuk om te lezen! Word er zelf ook blij van hihi!

  • 30 september / 12:26

   Wat goed om te horen 🙂

 2. 30 september / 07:00

  Heel vrolijk, hurray ^^