16 dingen die je kunt doen als het regent

Dat het vaak regent in Nederland is niet zo heel gek. Dat weten we nu allemaal wel, we hebben een zeeklimaat. Maar wat kun je doen als het regent? Ik zette 16 ideeen op een rij, en die kun je vandaag lezen in dit artikel.
regen
Regen is heel erg vervelend. Vaak weet je niet wat je kunt doen, maar wil je wel graag iets doen. Ik laat in het lijstje hieronder zien, dat er nog genoeg dingen zijn die je kan doen als het regent! Want eigenlijk is regen heel erg fijn. Je hebt genoeg tijd om leuke dingen te gaan doen, lees maar!
Eigenlijk kan ik nog wel meer dingen opnoemen dan 16, maar ik vond 16 dingen voor vandaag wel genoeg. Want wat doe jij het liefste als het regent?

16 dingen die je kunt doen als het regent?
1. Spelletjes spelen
2. Films kijken
3. Online shoppen
4. Make-up looks maken
5. Knutselen
6. Bakken
7. Kleuren
8. YouTube filmpjes maken
9. Een blog beginnen/schrijven
10. Opruimen
11. Me-time
12. Series kijken
13. Yoga
14. Boek lezen
15. Bioscoop
16. Leren haken of breien

Van de regen moet je profiteren. Kom je door het mooie weer niet toe aan leuke dingen doen, of tijd voor jezelf? Doe dat dan als het regent. Me-time bijvoorbeeld, breng een lekker maskertje aan opΒ  je gezicht, ga extra lang in bad, lees een boek die je al veel te lang hebt liggen, en geniet vooral van het moment voor jezelf. Houd je niet van een boek lezen, kun je natuurlijk ook een film of serie gaan kijken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is wel ontspannend. Ga voor jezelf na wat je leuk vind om te doen, en stel daar je moment op af. Ik weet zeker dat je iets kan bedenken dat je leuk vind om te doen.

Wat vind jij leuk om te doen, als het regent? En kun jij nog meer dingen bedenken die je kunt doen als het regent? Laat het weten in de reacties.

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

26 thoughts on “16 dingen die je kunt doen als het regent

  1. Vooral in de zomer maak ik soms dankbaar gebruik van de regen. Vooral mijn huis opruimen en schoonmaken. Daar heb ik echt geen zin in als het te lekker weer is om binnen te zitten.

    1. Dankjewel πŸ™‚ Ik zal een kijkje nemen naar het award, ik heb deze een tijdje geleden ook al ingevuld dus ik weet niet of ik hem nog een keer doe πŸ™‚

  2. Leuk lijstje! Binnen sporten (met bv een workout video) is ook altijd een fijne optie om te doen als het regent πŸ™‚ liefs x

    1. Dankjewel. Ik ook niet tot vorig jaar, en toen op aanraden van mijn moeder toch maar eens voor gaan zitten, en nu vind ik het alleen maar handig. Ben mijn eigen plaid aan het haken, als is dat wel een jaren project πŸ™‚

Comments are closed.