10x waarom ik bloggen leuk vind!

Iedereen heeft zijn eigen redenen waarom hij/zij bloggen leuk vind. Maar zijn deze redenen ook bij iedereen hetzelfde? Ik denk zelf van niet! Er zit natuurlijk bij iedereen een ander verhaal achter zijn/haar blog. Vandaag vertel ik mijn 10 redenen waarom ik het leuk vind om te bloggen!


Allereerst wil ik even zeggen dat dit echt persoonlijk is! Natuurlijk zullen mensen zich herkennen in sommige punten, maar ik ben er van overtuigd dat als we 10 bloggers vragen om 10 redenen te geven waarom hij/zij het bloggen zo leuk vindt, en zeker verschillende antwoorden tussen zitten! Ik ben daarom ook erg benieuwd waarom jullie het bloggen leuk vinden! Laat het zeker even achter in de comments!

Maar nu eerst;

Mijn eerste 5 redenen waarom ik bloggen leuk vind!

Reden 1: Door het bloggen ben ik hele lieve mensen tegen gekomen! Ook al hebben we elkaar nog niet in real life ontmoet, toch heb je al een redelijke band opgebouwd met je bezoekers!

Reden 2: Ik heb de mogelijkheid gekregen om op de Nederlandse perslijst te staan. Wat ik echt ontzettend leuk vind! Ik voel me echt vereerd!

Reden 3: Elke keer als er gereageerd wordt op een artikel van mijn blog krijg ik een glimlach op mijn gezicht!
_DSC3201
Reden 4: Ik vind het echt heel bijzonder dat er mensen zijn dit het leuk vinden om regelmatig mijn blog te bezoeken!

Reden 5: Door te schrijven kan ik mijn gevoel en creativiteit kwijt! En ik ben daardoor een heel stuk vrolijker en positiever geworden!

Waarom bloggen nog meer leuk is

Reden 6: Ik begon met bloggen om mijn gedachten een andere kant op te laten gaan. Ik begon toen met 1 keer per week, maar ik vond het zo leuk dat ik elke dag artikelen voor jullie online zet! Ik zie dat ik enorm gegroeid ben met het maken van artikelen, en ik wil mijzelf nog steeds elke dag blijven verbeteren!

Reden 7: Op mijn blog schrijf ik over het algemeen alleen over dingen waar ik blij van wordt (of het moet een persoonlijk artikel zijn), het schrijven over producten of momenten waar ik blij van wordt gaat veel natuurlijker dan een artikel waar ik minder positief ben.

Reden 8: Waarom ik het leuk vind om een eigen blog te hebben? Het is een stukje internet helemaal van mezelf! Iets waar ik trots op kan zijn, van kan groeien!

Reden 9: Ik merk aan mezelf zeker nu mijn blog steeds meer bekeken wordt dat ik echt een uitdaging krijg. Ik ben niet snel tevreden over iets, en het is voor mij een uitdaging om ergens over te schrijven wat ik leuk vindt, maar wat jullie lezers ook leuk vinden om te lezen! Daarnaast natuurlijk ook de kwaliteit van een artikel!

Reden 10: Eigenlijk verveel ik me nooit meer sinds ik een blog heb! Dat is eigenlijk wel heel fijn vindt ik zelf! Ik kan altijd wel ‘iets’ doen voor mijn blog!

Dat waren mijn 10 redenen, ik kan er zo nog 10 bedenken waarom ik het zo leuk vind om te bloggen! Ik hoor graag van jullie waarom jullie het leuk vinden om te bloggen!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

17 thoughts on “10x waarom ik bloggen leuk vind!

    1. Dankjewel voor je lieve berichtje! Ja er is nog genoeg op te noemen waarom het zo leuk is om een blog te hebben 🙂 Ik vind het heerlijk om te schrijven, en de reacties die ik krijg vind ik prachtig! Daar kan ik echt van genieten! xx

Comments are closed.