Anders

101 in 1001 – mijn mening?

Even spontaan een klein berichtje tussendoor.  Misschien kunnen mijn volgers die mij al langer volgen, nog herrineren dat ik mee deed met dayzero (101 in 1001). In dit artikel wil ik graag delen wat ik er van heb gevonden (mijn mening), en wat ik met de resterende dagen ga doen?!

101 in 1001 – mijn mening

Vorig jaar had ik de 101 doelen al bereikt. Veel eerder dan dat de challenge was afgelopen. En nog zijn de dagen niet voorbij. Ik heb nog bijna een jaar de tijd om mijn doelen af te ronden. Daarom ben ik nieuwe doelen gaan verzinnen, die ik bijhoud in een speciaal doelen schrift.
werkplek

Tijd dus om de doelen lijst op mijn blog ook aan te gaan passen. Er komen een heleboel doelen bij, die ik de afgelopen weken ook al heb afgerond. Maar er staan nog genoeg doelen tussen, die ik ook nog graag zou willen afronden.

De nieuwe doelen kun je vinden op de pagina van 101 in 1001, waar ik ze zonet al heb bijgewerkt. Zoals je straks kan zien, heb ik bij een aantal doelen de hulp van mijn volgers nodig.

Ik daag jou uit!

En nu daag ik jou uit om ook mee te doen met dit project. Meld je aan op de site van dayzero, en maak net zoals mij een mooie bucketlist en werk deze af. Je hebt 1001 dagen op het te bereiken. En als ik het kan, dan kan jij het ook!

Vraag: Maak jij al gebruik van een bucketlist?