10 makkelijke recepten voor de BBQ
Food

10 makkelijke recepten voor de BBQ!

Het is buiten bloedheet en je hebt zin om vanavond een BBQ te organiseren. Maar wat moet er allemaal gekocht en klaargemaakt worden? Ik geef je 10 makkelijke recepten die je altijd op tafel kunt zetten tijdens een BBQ! Wel zo makkelijk als je niet te lang in de keuken moet staan.

Als het warm is wil je niet lang in de keuken staan. Daarom heb ik 10 makkelijke en snelle recepten voor de BBQ zodat je niet al te lang bezig bent met verzinnen wat er op tafel moet komen.

Recepten voor de BBQ

Er zijn uiteraard een paar recepten die bij een BBQ niet kunnen ontbreken. Stokbrood, kruidenboter, en de nodige sausjes voor de gerechten!
De 10 makkelijke recepten voor de BBQ die je makkelijk en snel op tafel kunt zetten:
1. Een simpele salsa
2. Salade van komkommer
3. Kipspiesjes
4. Zelfgemaakte pindasaus
5. Breekbrood
6. Gepofte aardappelen
7. Smores voor na de BBQ (als toetje!)
8. Focaccia met tomaat & mozzerella
9. Spareribs
10. Sate spiezen

Er zijn natuurlijk nog talloze recepten die je er bij kunt serveren. Deze 10 makkelijke recepten zijn snel en makkelijk en een mooie aanvulling op de vlees en groente die je op de BBQ legt. Zelf ben ik groot fan van de simpele salsa en smores!

Als het zo warm is wil niet te lang in de keuken staan en lekker buiten genieten van het weer. Een BBQ is dan ideaal. En wil je het nog makkelijker maken? Vraag dan iedereen die komt eten een gerecht mee te nemen (vlees of groenten), zo heb je nog minder werk en de tafel toch vol met eten!

Wat eet jij het liefste op de BBQ?

2 thoughts on “10 makkelijke recepten voor de BBQ!”

  1. This is so great! Summer is yet to come where I live and this is so helpful! Thank you for sharing this Caroline ๐Ÿ˜€

Comments are closed.