10 dingen die jij moet hebben voordat het schooljaar begint

Het schooljaar begint al bijna, maar heb jij alles al in huis? Want wat heb je eigenlijk nodig voordat het schooljaar weer begint. 10 dingen die jij moet hebben voordat het schooljaar begint, dat en meer vertel ik je graag in dit artikel.

Wat heb je nodig voordat het schooljaar begint

Wat dacht je van een agenda, want hoe wil je anders al je huiswerk gaan noteren. Daarbij mogen een heleboel pennen niet ontbreken, want tja, je zult toch dingen moet opschrijven. Ook zul je die pennen ergens moeten bewaren, dus is een etui wel erg handig. Waarschijnlijk krijg je ook rekenen of wiskunde op school, dus zo’n rekenmachine is wel onwijs handig als je er even niet uit komt. Zelf vond ik het ook altijd fijn om een usb-stick in mijn tas te hebben, want zo kon ik thuis verder met de verslagen waar ik op school aan was begonnen. En dan noem ik eigenlijk ook al gelijk een andere puntje wat je zou moeten hebben namelijk een tas. Hoe wil je anders die 8 boeken mee naar school slepen. Je boeken zullen ook gekaft moeten worden, dus haal ook maar gelijk een paar rollen kaftpapier in huis. Zelf bewaarde ik ook altijd mijn toetsen en notities. Die bundelde ik dan in een map bij elkaar, en bewaarde ik toch ik klaar was met school. En nu heb ik die allemaal weggegooid, en heb ik dus een heleboel mappen over. Niet erg, want die gebruik ik nu mooi voor mijn blog. Maar nu vergeet ik bijna wel een heel belangrijk ding. Wat dacht je van die honderden schriften die je voor elk vak moet hebben. Ruitjes, lijntjes, van elk een paar, want tijdens de les moet je alles noteren natuurlijk. En als laatste iets wat je niet hoeft te kopen, maar je al zelf hebt. Een goed humeur natuurlijk! Want dat maakt school toch wel een stuk leuker. Nog even op een rijtje.

10 dingen die jij moet hebben voordat het schooljaar begint?


1. Agenda
2. Pennen
3. Etui
4. Rekenmachine
5. Usb stick
6. Tas
7. Kaftpapier
8. Map
9. Schriften
10. Een goed humeur!

Vraag: Wat vind jij onmisbaar voordat je begint met het nieuwe schooljaar?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “10 dingen die jij moet hebben voordat het schooljaar begint

  1. Grappig stuk! Maar je loopt wel ver op de zaken voor uit, een gedeelte van Nederland heeft pas 24 juli vakantie!

    1. Ja dat weet ik, want dan heb ik zelf ook pas vakantie. Maar je kunt nooit op tijd zijn met dit soort artikelen. Genoeg mensen die er al naar op zoek zijn, plus hij is straks aan het eind van de vakantie beter vindbaar op Google.

Comments are closed.