De beste 1 april grappen die je zelf kunt uithalen

sos familietag

Eigenlijk wilde ik een artikel schrijven over hoe je het beste 1 april grappen kunt ontlopen. Maar zeg nou zelf, dat is eigenlijk onmogelijk, tenzij je de hele dag in bed blijft liggen. Dus tijd om anderen dan maar flink in de maling te nemen. De beste 1 april grappen die je zelf kunt uithalen bij anderen, zette ik voor jou op een rij.

1 april bestaat al sinds 1561 in Nederland. Althans toen is het voor het eerst vastgelegd. In al die tijd zijn er dus behoorlijk wat grappen de wereld in gekomen, maar toch kent niet iedereen alle grappen. Ik zette de leukste en beste voor jou op een rij. Zo is de kans kleiner dat je misschien zelf in de maling wordt genomen. En de grap ‘Je veter zit los’ trapt toch niemand meer in?

De beste 1 april grappen

– Smeer je zeep in met doorzichtige nagellak, zo kan diegene zijn handen niet wassen.
– Maak een nep drol van oude wc rolletjes en leg die op de bureaustoel of in een etui.
– Koop donuts en vul deze met mayonaise. Dat wordt een heerlijke snack.
– Plak de auto van je vriend vol met memoblaadjes.
– Ook zo dol op Oreo? Vervang de vulling met een laagje tandpasta.
– Vul de slaapkamer met ballonen, maar dan wel echt heel erg veel!
– ‘Je hebt een hele grote rode puist op je neus’
– Verwissel de suiker door zout (of andersom)
– Verzin een primeur
– Schrijf een persoonlijk verhaal, wat natuurlijk helemaal niet waar is!

En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke grappen te bedenken. Wees creatief, en laat een ander eens lachen vandaag! Zelf doe ik dit jaar eens lekker niet aan 1 april. Vorig jaar had ik op mijn blog 2 grappen, die beide heel goed in de smaak vielen. Dit jaar heb ik er even geen zin in, want vind het zelf ook niet zo leuk om in de maling genomen te worden.

Ga jij nog een leuke 1 april grap uithalen?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.